Fundació Miró


PREMI I BEQUES PILAR JUNCOSA I SOTHEBY’S 2017La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar les noves generacions d'artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d'innovació i de recerca sincera de nous camins de creació.

També vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant programes i projectes educatius que apropin l'art contemporani a la societat.

EN EL DOCUMENT ADJUNT DISPOSEU DE LA CONVOCATORIA OBERTA DE PREMI I BEQUES PILAR JUNCOSA & SOTHEBY'S 2017.

(Termini de presentació projectes: 31 juliol)

 


PREMI I BEQUES PILAR jUNCOSA I SOTHEBY'S 1381 KBBECA PILAR JUNCOSA DE FORMACIÓ PER ALS GUANYADORS DEL CERTAMEN D’ART GRÀFIC PER A JOVES CREADORS


Des de 1996 la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca col·labora al Certamen d’Art Gràfic per a Joves Creadors, organitzat aquest any 2017 per la Calcografia Nacional de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, la Reial Casa de la Moneda i la Fundació Azcona.

La Fundació aporta una beca de formació a un dels guanyadors del Certamen d’Art Gràfic per a Joves Creadors.

Està dotada amb matrícula gratuïta per a assistir a un dels cursos anuals que s’organitzen als Tallers d’Obra Gràfica de Miró i fins a 1.000 € (bruts) per a despeses de viatge, allotjament, etc.

Per optar a aquesta beca s’han de presentar al Certamen d’Art Gràfic i, en cas de ser guanyador, el mateix jurat, en el qual participa la Fundació, determinarà la concessió de la beca.

(Convocatòria tancada)

Més informació:
http://www.realacademiabellasartessanfernando.com/es/calcografia-nacional/premios-y-concursos/certamen-de-jovenes-creadores